vineri, 10 octombrie 2014

Schimbarea temei de fundal a interfeței căsuței poștale

Cînd ne creăm o cutie poștală în Gmail, de obicei interfața este albă, puțin plictisitoare. Ca să avem o mai mare plăcere în lucrul cu cutia poștală, echipa Google ne dă posibilitatea de a ne schimba culoarea de fundal a interfeței, folosind o culoare, o imagine din colecția Gmail sau o imagine personaliată.
Pentru a ne personaliza contul Gmail cu o temă de fundal a interfeței trebuie parcurși următorii pași:

  • Clic stînga pe roata din colțul din dreapta sus

  • Selectăm opțiunea Teme

  • Alegem o temă de fundal din pagina afișată, făcînd un clic stînga pe imagine. Tema setată o putem schimba în orice moment.


Unele teme din rubrica Teme HD se schimbă în timpul zilei, de aceea, dacă veți alege o așa temă atunci se va afișa o casetă în care va trebui să scrieți locația Dvs și să salvați. Locația pe care o  veți introduce va fi folosită pentru a sincroniza modificarea temei cu răsăritul, apusul și/sau cu starea vremii din regiunea dvs. Dacă nu introduceți un oraș sau dacă introduceți unul nevalid, locația dvs. va fi setată în capitala țării selectate de dvs.

_____________



Teme personalizate. Dacă avem o imagine preferată pe care dorim să o setăm ca imagine de fundal pentru interfața Gmail, o putem face foarte ușor! Pentru aceasta trebuie doar selectată una dintre cele două opțiuni din secțiunea „Teme personalizate”: Versiunea personalizată în culori deschise sau Versiunea personalizată în culori închise. Apoi, putem să alegem o imagine (este recomandat ca imaginea să aibă o dimensiune mai mare de 2560 x 1920 pixeli) din computer, de pe telefon, din albumele foto sau de pe web.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu