luni, 13 octombrie 2014

Crearea etichetelor în Gmail

La început, cînd noi abia ne-am creat cutia poștală, avem puține mesaje, și este foarte ușor să găsim un mesaj important care l-am primit ceva timp în urmă. Însă, cu timpul, vom primi sute și chiar mii de mesaje și la un moment dat va fi foarte greu de găsit un mesaj anume.
Pentru a ne organiza e-mail-urile primite, și chiar cele expediate, putem să le atribuim careva etichete.

Cu ajutorul etichetelor se poate organiza mesajele în categorii: muncă, familie, sarcini, de citit mai tîrziu, glume, rețete și orice altă categorie doriți. Etichetele funcționează la fel ca dosarele, însă prezintă un avantaj suplimentar: aceluiași mesaj se poate de adăugat mai multe etichete.

Numai dvs. puteți vedea etichetele, prin urmare expeditorul nu va ști niciodată dacă ați marcat mesajul cu eticheta „Cel mai bun prieten” sau „De citit mai târziu”.

Pentru a atribui unui mesaj o etichetă, trebuie parcurși următorii pași:

  • Deschidem mesajul
  • Din bara cu instrumente din partea de sus a mesajului facem clic pe butonul Etichete


  • Pentru a crea o etichetă nouă facem clic stînga pe opțiunea Creați o etichetă nouă

  • În caseta apărută scrim denumirea etichetei și apoi apăsăm butonul Creați.

Mesajul dat automat va primi eticheta recent creată.
Dacă noi dorim să-i atribuim mesajului o etichetă deja creată, atunci după ce facem clic pe butonul etichete rămîne doar să bifăm etichetele pe care dorim sa i le atribuim.

   

După ce atribuim etichetele, în partea de sus a mesajului va apărea lista etichetelor atribuite, în orice moment putem șterge o etichetă, apăsînd pe butonul X din partea dreaptă a etichetei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu