joi, 13 februarie 2014

Prezi. Adăugarea Frame-urilor

Adăugarea unui cadru în prezentare (Frame)

Ce sînt aceste „Cadre” sau „Frame-uri”? Puteți pentru sine să le numiți Slide-uri. Cadrele sînt exact aceleași slide-uri ca și în aplicația MS Power Point, numai că au o altă formă de reprezentare.

Cum se poate de adăuga un Frame în prezentare? (condiția este că inițial lucrați cu prezentarea, adică ea este deschisă)
Ca și în Power Point, lista Frame-urilor sînt afișate în partea stîngă a ferestrei (Figura 1). În orice moment se poate schimba ordinea de prezentare a Frame-ului, dacă se va trage Frame-ul dat (Figura 2) și se va plasa sub cadrul care doriți să se afișeze (Figura 3).
Figura 1
Figura 2
Figura 3

Pentru a adăuga un Frame, din partea stînga jos trebuie de făcut clic pe butonul +Add. (Figura 4)

Figura 4
În partea dreaptă o să apară o casetă cu tipurile de Frame-uri (Figura 5). Trebuie de tras un frame în prezentare, anume în locul unde trebuie să apară la afișare (Figura 6 - 7)

Figura 5

Figura 6

Figura 7
Întotdeauna acest Frame se va plasa la sfîrșitul „Slide-urilor” (Cadrelor) (Figura 8). De aceea la prezentare el se va afișa ultimul. Dacă este nevoie să fie afișat ca al 3-lea sau ca al „n”-lea frame, atunci trebuie deplasat în locul dorit. (Figura 2-3).


Figura 8






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu